Wednesday, August 17, 2011

inikah sebenarnya cara seorang perempuan meluah rasa???

salam . entry tentang dia
-diam
-memendam rasa
-terlalu gelojoh

aku dapat 2/3 msj daripada kawan dye la kononye , tapi pakai no dye . asal ?cakap sakit la apela , tu orang kata nak tarik perhatian . aku pon terfikir macam tu jugak , jadi aku pon biarkanlah . kalau betul nak cakap sendiri . jangan nak suruh orang sampaikan . BOSAN lahh macam 2 . dah besar kann ?? aku risau ahh gak mula2 bila baca msj 1 ngan 2 . tapi , biar ahh . bnde 2 boleh buat aku down macam dulu . karut je bnde2 ni . kalau korang ade jadi macam ni buat bodo je . jangan layan ahh . tipu je semue tuu . karut . sakit ka apa ka , nak cerita kat orang buat apa kann ?? simpan sorang sudahh . 

bila nak sembuh ???

kadang2 belog neh bukan tempat untuk kita bercerita masalah pon ade sebab ???? nevermind . kaki ohh kaki . bila nak sembuh , minggu ni balik kk aku nak urut jugak . lepas clebrate brthday ABE tadi aku main ftsal , kaki sakit main lah keeperr . senyap je , cerita kat orang pon buat apa ye tak ?? badan nak demam , bila macam ni la masalah nak datang mencurah2 . biasalah , lumrah kehidupan manusia la kann ?? nak buat camana ? aku ta suka ahh kena paksa2 . tolong bagi ruang sikit nak bernafas dengan tenang boleh xawak ??? sorry lahh . salam 

bertemu kawan lama ~!!

salam semua . amacam hari ni ? sehad ?? HAHA ! 2/3 hari ni aku tekanan sikit ahh(ada sebab tertentu) . semalam boleh plak lect bagi kerja kena temu ramah orang . haha . aku pon tataw nak temuramah sape . tapi lect 2 bagi panduan ahh sape yang kitorang boleh interview . dalam senarai 2 dye tulis ahh pak guard,librarian,technicion,makcik cleaner ngan student jabatan lain . satu group 3 orang ! aku 1 group ngan abe n dudin . First , dudin interview librarian . haha . mula2 ada sorang tengah jaga bilik cc dalam library 2 . haha . aku dah la segan , aku pun suruh la dudin g interview . hahaha . lepas dah setle sume aku plak kena interview . kitorang jalan ahh area cafe . tengok2 aku nampak senior aku kat tknik dulu . haha . memang MANGSA ahh crita dye ~!! WAHAHAHA . aku terus jerit ahh . MIRA ! haha . dye paling trus aku panggil , ntah macam mana aku jadi agak gentle plak smalam ntah . aku sndiri pon plik wehhh ~!!! haha . tapi dugaan gak ahh mira ni , nak interview pon dye suruh tunggu jap coz nak bli makanan bukak puasa . yang peliknye pukul 12 lebih dah beli makanan ?? haha ? HAHAHAHAHA . ok , tolak tepi dah settle ngan dye . abe plak g interview guard !!! lepas 2 kitorang pon balik ahh rumah coz class kol 2 . malam plak aku g umah pepon coz nak g mlepak ngan mmber lama aku kat tknik dulu Izwan nama dye . fuhhh , rumah MIRA 2 plak sebelah umah pepon kann ?? dan la aku menganjing dye jap . HAHA . lepas 2 aku ngan pepon tros g tanjung malim lepaking . sampai je aku msj ahh wan 2 ,dye cakap kat cc so kitorang pon gerak ahh g cc tempat dye lepak tu . bila dye klua , perkataan first klua dari mulut aku korang taw ape ?? YA ALLAH besar betol wan !!!! hahaha . mendadak gila kot badan dye dulu dengan skarang . takut aku tengok ! haha . aku maintained je , haha . gila betol kawan2 aku . kitorang mlepak kejap je ,lebih kurang dalam kol 2 aku balik umah dahh . pening kpale plak . haihhhhhh . tapi puas ahh , 3 jam yang bermakna . hu ha hu ha , balik umah ! bila lagi kann nak jumpa mmber lama . bila jumpa mmber lama , teringat kenangan lama . kenangan yang sebenarnya menjadikan aku manusia hari ni . terima kasih kepada semua kawan2 yang datang dan pergi . haha . korang sume terbaik ! serious sembang . aku sayang sume kawan2 aku . huh ! 2 je kot . salam ~!!!!