Sunday, August 14, 2011

hati banyak senang !!!

salam semua . huh ! lega kot . M.U menang game ngan west brom tadi 2-1 sudah memadai kann ?? pasukan pilihan suma draw . Chelsea , Liverpool ngan Arsenal . malam smalam time team Arsenal main briye aku g tengok kat lua . hari ni , time team fav aku main  aku tengok kat http://www.p2plive.net/ jee . walaupun sangkut2 tapi layan ahh kann ?? gila , baru first game je pon happy bagai Final UEFA plak . haha . lantak aku lahh kann ?? pduli apa orang nak kata sebab nak habaq mai ni . aku memang kaki bola , jadi kalau team yang aku suka menang . MEMANG aku RIUH la crite dye . main PES menang , M.U pon menang , FTSAL smalam pon king court sampai dah tak lalu . ape lagi yang tak memihak aku ?? haaa , ni bnda dya . Quiz MICroP ngan subjek Pn Zuraiti . memang susah ahh subjek dyorang . jadi , sebelum nasi jadik bubur . tutup laptop , ttup lagu jiwang . angkat sebatang pen kasi study lahh . haa , vdeo tak klua g kat Youtube . kalau korang nak tengok search la sendiri nanti ye ?? salam semua /////