Sunday, August 7, 2011

bila aku balik cuti

salam . ok first of all . aku bersyukur sangat sebab dah ada tempat L.I kat KK . haha , aku L.I ngan budak class aku sndiri plak . haihhhh . segan3 !! tapi na buat camana kan ? dah tu yang aku taw (malas nak survey) hahaha . ohhhh , lupakan . bulan pose bulan pose gak . sronok ahh balik minggu ni , dapat turun gelanggang sparing balik . haha . ngan abang aku la bila nak buat bnda ni . best kot , sekurang2nya ada gak aktiviti lepas tarawih . huuuuuu . smalam, sebelum balik . aku naik bus g Ipoh , tiket kol 3.30 p.m . ada pulak ex aku na jmpa , datang plak kol 3.25 p.m , memang kejap ahh . da lama ta jumpa kot . dye bagi aku gelang , aku bagi dye tudung . trus naik bus . haha . lawak jeeeee . tapi cantik kot gelang 2 . haaaa , nak tengok ?? tengok tmpat LI aku dulu





ghaaaaaa . TEMPAT L.I




GELANG ??

pemberian dari seorang wanita yang cantik baii ...





haaaaaaaa , ni dya !!! cantik kann ?? dye buat aku gelak hari2 habaq hampa . hahaha


cerita pasal kawan-kawan saya . . . . .

salam . hanya nak meluah ah kan ? kami budak2 KK . kawan2 dalam bilangan yang sangat besar . tapi skarang ? gadoh sorang dua yang lain skali terkena . nak lepak ngan orang ni kawan ni tarik muka , lepak ngan dye ni orang ni tarik muka x rase macam worse ke hidup korang ??? semua ni jadi bila sorang ni da p blaja s.alam . lupa fmily angkat sebab dah ada awek hot kat sana . ko ade awek ko pnye pasal , yang nak berdendam ngan orang buat apa ? skarang ah kena pulau baru tahu kannn ?? datang plak angin rindu kat kawan2 . padan muka ko . haha . ko balik KK orang nak jmpe ko , bukan tengok muka awek ko . kampung kita KK , bukan shah alam . kalau kat sana ko nak bercium depan orang ramai g lantak ko ahh , tapi KK lain budaya nya . orang pandang serong kat ko je xpe , ni kat semua kot dye pandang . yang kawan2 ko ni memang xde air muka knn ?? stylonye prangai , meh pnjam 2/3 hari mehhhh .. bukan apa . xbest ahh kan dah jadi macam ni , sebab ko sorang semua jadi ta menentu . comon ahhh . kawan sampai mati , pmpuan tu cmfrm ka jadi lu punya awek ?? bila lagi na UNITE macam ni ???





ingat ah balik jatuh bangun kita . kalau xde kawan ? kita jatuh satu hari nanti sapa na tolong ?? hahaha . salam

laptop ohhh laptop ~!!

baru buat window baru nak la download game yang bole main ngan joystick . tengok2 kena virus pulak ~!! haihhhh , anta kat mmber tengok ta bolke buat plak . kena la hantar kedai . terbang lagi duit . dengan roadtax nak mati . haaaaaaaaaaaa. semputtttt ~!! banyak bnda na kongsi nih . ari ni class kol 10 , skarang kol 7 baru na sleep . ok ahh 2 kan ? den ade gap 3 jam aku nak g amik lappy . suda kangen sama dya . !!! susah ahh nak smbang2 ngan kawan , pakar perunding kann ?? hahaha . lain2 crita karang ahh sambung . ngantuk ahh plak !!! salam kawan2