Monday, March 28, 2011

keyakinan memandu kembali :)))

  • ohhhhhhhhhhhh !!! tidak dapat dilupakan,kenangan pahit dalam hidup aku ! melanggar seorang budak apabila lalai, mati kena cari ngan bapak budak 2,nyaris le aku SOGOK dye RM @#$.%% dye trima,lau x ?? maw x ke dalam aku ?? memandu di jalan Proton City yang sunyi dan sepi bersama Syed Mohamad Hasif amatlah menakutkan,GELAP HABIS WOK ~!! DASYAT !!! kereta Einal yang nak tumpang park kat ruma kitorang mnjadi mgsa ,hahahahahaha. SAPE SOH KO TINGGAL KRETA !!!! hahahahaha,, Isi minyak 5 ragak sudah ~!!  aku da mngarut2 da sembang ngan choo,karut ! karut ! karut! hahahaha,taleh ahh na cter ap kitorang sembang kan ?? "MALU" hahah, its about life,real life ! manusia ta dapat melawan takdir,jangan tanya lagi bnda ni ~!! aku maw lupa ! lupa ! dan lupakan ~!! kerana, semua itu " MENYAKITKAN " ., hahahaha,mggu yang pnuh dengan test !! hari ni test mama MOK "ECAD" ngan ustat Amin "AGAMA"   Taw pon last minute wok !!! mane awak nak studynye, da 2 hari da tido lewat maw ta "JAMM kepala aku !! hareeee tol, ape pon ! bnda 2 mmbzykan aku dan mmbuatkan setiap saat terisi sampai hati pon jadi senang ,ap yang pnting ?
  • hidup mesti senyum ~!! LAWAK ITU BAGUS ~!! Petang esok ke hutan lagi !! hahahahaha, release 10tion aku !!! hahahaha, Like ! Like ! Like !!!

apabila berJAMMING !!

malam itu semua lagu ta menjadi ,macam siaaa je ,hadoi,sound trok gila ! camane ntah lecture setup bnyi trok sampai macam 2,gitar pon byi macam siaaaa, mike mmg hancus ahhh, banyak lagu kitorang main tapi satu pon ta jadi, gambar jeah yang ada ~!! heeee!!!! usha lah, !! salam , sekian







*tanpa RAKAN siapalah kita ??
*tanpa anda semua hidup tidak sempurna*
***ANDA SEMUA MEMANG YANG TERBAIK ***

menjelajah hutan ,release 10sion maw exm :)

wow,bez gila hari ni wehh,
makan durian !! hahahahahaha,
sangat style,menjelajah hutan bersama,aziem,choo,copie dan pepon !
dapat ahh durian 8 bijik,buah macang ngan jering ,
hahahaha,kutip jering na jual, taleh blah btol !!
sedutan tadi,