Saturday, March 26, 2011

selamat tinggal masa lalu,selamat datang hidup baru :)

~bila aku tinggalkan dye first thing dye akan wat ?
*freehair dalam fb
*klua ngan mmber laki,(bff) hahahaha,pnce brake ~!!
*dalam mase 2/3 hari lagi dye akan caple lain,
*hati manusia cepat berubah,berjanji macam nak mati tapi hakikatnye ?? 0? kan ??
~final akan menyusul xlama lagi,
~aku xprepare ap kot,kalau masih lagi dengan hidup nyang terumbang ambing habislah ~!!

apa pon yang dia buat,2 semua hidup dia,aku bukan siapa-siapa nak create life orang,
aku doakan dia bertemu dengan orang yang lebih layak tok guide dye,
semoga selamat dunia akhirat,


~!! gambar tempat kami selalu lepak kalau aku datang sana ,
aku akan rindukan tempat ini ~!!
!!! happy go lucky ~!!

BUATLAH APE PON,
ANDA BUKAN SAYA PUNYA LAGI,
SAYA X BERHAK NAK TEGUR AWAK,
SELAMA NI SAYE KASAR DENGAN AWAK,
PENDERITAAN AWAK DAH BERAKHIR ~!
kalau ada jodoh kita adalah ya ??






sekian /////

aku kena kuat

jika kita maw perbetulkan diri seseorang kita perlu kuatkan diri kita dahulu ~!!
cinta yang sebenarnya cinta adalah cinta kepada ALLAH s.w.t,selama ini aku telah mencintai cinta duniawi,sekarang aku mahu mencari cinta yang hakiki demi kecemerlangan hidup di dunia dan akhirat,
cinta sesama manusia memandang rupa dan harta,motor ta cukup na kereta jugak,2 lah hakikat dunia,tapi cinta kepada ALLAH hanya berbekalkan iman dan takwa,,
TEPUK DADA,TANYA IMAN ~!! tiada cinta sesama manusia yang kekal,percayalah sahabat ku sekalian,AS SALAM