Wednesday, July 20, 2011

sabtu punya cerita


selepas ayah dan emak aku tak memberi kebenaran untuk bertukar poli , aku stay jeah . tawaran President perak dikoyak sebegitu saje mmang buat aku rasa nak mnjerit !!! tapi xpe , mak dan ayah lbih tahu apa yang terbaik tok anak2 mereka , this is 2nd week study of sem 3 at PSAS , sangat busy . awak , orang mntak maaf lau lmbat reply , buzy with train n everything . minggu ni aku balik kampung ~!! sabtu ada tournament kat IPOH . wahhhhh , kena bangkit awal ! nyaris ada penjaga kan ?? hahahaha . kejut orang , datang rumah taw ?? ahad kena balik awal2 pagi coz ade game kat BEHRANG plak , sangat padat ~!! seriously , aku rindukan mak dan ayah . lama sangat cuti sem 2 hari 2 buatkan aku jdi malas ahhh . OH NO ~!! aku kena bangkit sem ni , MAHU dapat title AKJ !!! someone cabar dan aku ta goyang nak sambut ~!!! jadi , no love this sem ~!! mahu dapat yang terbaik ! nak survey tmpat L.I lagi , adohhhh . sangat lah tension . fuhhhhhh , jadi releasekan lah dengan mandi kolam air panas . ade karok open plak . memang A lahhh . gler gempak ~! first time aku ngan syafique azawadi wat hal kat tmpat orang gara2 nak tackle sorang awek ni . hahahahahahha . paztu kitorang g KL wat gila gak ah karok kat DANAU KOTA ~!! gempak kot !! niat nak hadiahkan tudung kat bff aku ta kesampaian coz kedai tudung suda tutup . xpe , nanti dekat raye selori aku kasi kaw ea ?? mata pon sudah ngantuk , tapi ada sedikit tanggungjawab . hahahaha . salam semua 

No comments:

Post a Comment