Friday, July 22, 2011

im coming home ~!!

sangat seronok dapat lepaking ngan kawan2 kampung dan yang paling terbaik dapat lepak ngan family . hahahah . all tournament has been cancelled . cuti dengan aman lahh aku . dah brape hari ta tdo lena . banyak fikir masalah . tadi balik sorang sangatlah bahaya , fkirkan aktiviti petang yang best ngantok pon aku lupakan . naseb baik tak eksiden . hampir spluh kali jgak ahh aku tersedar dari lamunan . dah ahh atas moto time 2 . perghhhhh , sangat bahaya , naseb baik xdiam bawah lori . haha . bila xde tournament rase bosan ahh plak . huhhh !! duit dah xde , tournament ahh jalan nak kmpul duit . sampai2 ptang tadi tros g survey tmpat nak buad L.I . bukan apa , xnak buad kerja last minute . nanti diri sendiri yang susah . aku dah lengkapkan resume jadi sok pagi2 klua g tmpat yang aku dah tenang . moga2 dapat ahh kat K.K neh . buat jauh2 duit klua , jauh dari family rase xde life kot ! maklumlah cuti sem lama sangat hari 2 , jadi malas na blaja . tapi , demi mmikirkan masa akan datang aku kna gak truskan . 4 sem je lagi , jadi xde masalah la harapnya .rindu ahh plak nak main futsal ngan team aku , jadi saje ahh kongsi game terakhir kitorang kat tapah hari 2 ...






























korang dah bagi aku semangat aku yang dah lama hilang . injured satu perkara yang amat ditakuti oleh player bola sekarang . aku rasa aku dah pulih , makayah xcaye tapi korang caye . aku rase aku dah berjaya buktikan yang aku masih macam dulu kan kawan2 ?? hahahha . poyo habis . ngantok ahh plak . salam /////

No comments:

Post a Comment