Tuesday, June 28, 2011

cerita sebelum 7 julai

cuti 2 bulan macam2 ah aktiviti , kerja kejap jea . paztu dah habis . da bosan kan ? ade la aktiviti ngan mmber2 kampung , hahaha . kitorang survey habis air terjun kat K.K neh , yeah an ? bila lagi nak hangout ngan kawan2 kampung , lepas ni busy study plak . pointer aku jatuh teruk . sangat ! sangat ! sangat lah sedih kot . dari pointer 3 trus jadi 2 . hmmmm , 2 ahh kan ? gatal g . sebelum 7 HB Julai daftar nih macam2 crita ah , umah sewa xda lagi . ada yang nak dok asrama , ada yang nak berhenti . huh , seriously aku pon macam dah xde mood nak blaja . aku sndiri pon ada misi sndri aaa , nak pindah ipoh la plak , jauh kot Tanjung Malim . kalau kat ipoh kot ade kerja kat K.K boleh ahh balik jap rojer , susah dok jauh . macam2 dugaan , kalau aku kat ipoh boleh dok umah sewa ngan abang dah save ah duit rumah sewa kat situ . zaman skarang kan ? duit guna macam air , tak berenti2 mencurah oooo . kalau aku anak bangsawan takpe / HAHA ~!! macam2 nak story ni , tapi kat blog lagi satu ahh kan ?? sekian . salam ~!!

No comments:

Post a Comment