Saturday, March 26, 2011

selamat tinggal masa lalu,selamat datang hidup baru :)

~bila aku tinggalkan dye first thing dye akan wat ?
*freehair dalam fb
*klua ngan mmber laki,(bff) hahahaha,pnce brake ~!!
*dalam mase 2/3 hari lagi dye akan caple lain,
*hati manusia cepat berubah,berjanji macam nak mati tapi hakikatnye ?? 0? kan ??
~final akan menyusul xlama lagi,
~aku xprepare ap kot,kalau masih lagi dengan hidup nyang terumbang ambing habislah ~!!

apa pon yang dia buat,2 semua hidup dia,aku bukan siapa-siapa nak create life orang,
aku doakan dia bertemu dengan orang yang lebih layak tok guide dye,
semoga selamat dunia akhirat,


~!! gambar tempat kami selalu lepak kalau aku datang sana ,
aku akan rindukan tempat ini ~!!
!!! happy go lucky ~!!

BUATLAH APE PON,
ANDA BUKAN SAYA PUNYA LAGI,
SAYA X BERHAK NAK TEGUR AWAK,
SELAMA NI SAYE KASAR DENGAN AWAK,
PENDERITAAN AWAK DAH BERAKHIR ~!
kalau ada jodoh kita adalah ya ??






sekian /////

2 comments:

  1. /////

    hmmm, bersabar lah, ramai lagi raksasa diluar sana

    ReplyDelete